Намери ни
To Top

Групата на Левски за гостуването на Лудогорец

Старши-треньорът на Левски Делио Роси определи група от 18 футболисти за гостуването на Лудогорец от 14 кръг на Първа професионална лига. Двата тима се изправят един срещу друг утре в Разград от 18:15 часа.

Цялата група:

Митрев, Любенов, Яблонски, Цветкович, Пиргов, Ейолфсон, Белмонт, Oрачев, Прохазка, Найденов, Рошу, Панайотов, Кабрал, Гомес, Обертан, Вутов, Буш, Мапуку.

ФК Лудогорец и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия с Левски от XIV кръг на Първа лига.


Фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Стадион „Лудогорец Арена“ разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.

Феновете на Левски ще могат да си закупят билети за мача, който започва в 18,15 ч., от каса пред сектор „Гости“, който се намира на южната трибуна на стадиона. Билетното гише отваря в 16,00 ч. Достъп до касата ще имат само привържениците, които са минали предварителна полицейска проверка.

В събота феновете на Лудогорец могат да се снабдят с входни талони във фенмагазина на клубната база. В деня на мача касата на сектор „В“ отваря в 10,00 ч., а всички останали гишета – в 16,00 ч. Стадион „Лудогорец Арена“ ще отвори врати в 16,30 ч.

Ощр от категория Футбол

  • Мертенс: Ще играем без страх в София

    Халфът на Ботев (Пловдив) Дилан Мертенс говори пред клубната телевизия, след като отбеляза откриващия гол при победата над Ботев (Враца) с...

    16/04/2024
  • Оперираха успешно Мартин Стойчев

    Тежко контузеният защитник на ЦСКА Мартин Стойчев претърпя операция във Валенсия. 20-годишният десен бек пострада при домакинската загуба от Локомотив (Пловдив)....

    16/04/2024
  • Спас Делев е преподписал с Лудогорец

    Спас Делев е удължил договора си с Лудогорец. Новината бе разкрита от старши треньорът на „орлите“ Георги Дерменджиев, който коментира слуховете...

    16/04/2024