Намери ни
To Top

Марков: Дисциплината винаги е на първо място

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков говори на вчерашната пресконференция на „Армията“ по редица теми, свързани с клуба.

„Даваме си сметка, че изоставаме от върха, но има много мачове до края, включително и плейофи. Ние имаме цел, към която се стремим, и ще я преследваме с нашите възможности. За Ро-ланд Алберг трябва да питате г-н Стоилов“, отбеляза Марков.


„Дисциплината винаги е била на първо място в ЦСКА. Не може играч да си позволява реакции, и то видими, по отношение на решение на треньора. Санкциите са част от вътрешния правилник на клуба и Манолев е глобен по него. ЦСКА ще продължава да действа по този начин и в случай на други подобни прояви“, категоричен бе Марков. „Ние като основен претендент за базите искаме да ги получим при по-добри условия. Имаме огромно желание въпросът да бъде решен възможно най-бързо, за да продължим нашата работа по базите. ЦСКА е единственият клуб, който плаща месечни наеми, за да ги използва. Става въпрос за много сериозни суми, а ние все пак не плащаме наем за „Олд Трафорд“ – помните в какво състояние бяха стадионът и Панчарево, преди да започне реконструкцията им. Нашите финансови благодетели трябваше да започнат от абсолютната нула и да вложат наистина значителни средства, за да се използват базите. Надяваме се този наем да бъде в други измерения. Няма как да не ни притеснява забавянето на конкурса за базите, защото това забавя и част от строително-монтажните дейности, които се извършват на Панчарево. Даваме си сметка, че ще има и други, които ще участват за базите. Те вече афишираха своите амбиции“, добави Марков.

Ощр от категория Футбол