Намери ни
To Top

Верея уреди Иса за Берое

Централният нападател Исмаил Иса ще дебютира за Верея срещу бившия си тим Берое. Дербито на Стара Загора е утре от 15:45 часа на стадион „Трейс Арена“ и ще бъде предавано пряко по Диема спорт. Цената на билетите за срещата е 5 лева:

Таранът категорично отрече появилите се информации, че е взел пари на ръка, за да подпише с тима. „Идвам, за да играя до Нова година.


За мен е важно да се върна на терена. Категорично не е вярно, че съм взел каквато и да е сума, за да играя“, каза Иса пред „Тема Спорт“.

Финансовият благодетел на Верея Галин Михайлов пък заяви, че е превел на футболистите по една заплата и четири премии. „В мач като този не е важно дали ще победим или не. По-важното е да се получи истински празник за града. Който е по-добрият, нека да спечели. Имаме своите шансове и ще се опитаме да ги използваме, ако ни се удаде възможност, факт е, че срещу фаворитите играем по-добре, отколкото срещу отборите от

долната половина на таблицата. Доказателство за това е победата ни над Левски. И сините излязоха срещу нас в ролята на фаворит, което обаче не ни попречи да ги победим, футболистите получиха по една заплата и четири премии. Нека няма спекулации, защото чух всякакви неща“, коментира пред „Тема Спорт“ Михайлов.

В Берое пък лижат рани след отпадането от Купата на България. Тимът загуби с 4:5 след изпълнение на дузпи от Лудогорец (1:1 в редовното време и продълженията). Треньорът Александър Томаш със сигурност ще направи промени.

Ощр от категория Трансфери