Намери ни
To Top

ЦСКА-София с тежък тест срещу Славия

ЦСКА-София приема Славия днес от 17,30 часа на “Българска армия” в опит да постигне първа победа в елита от повече от месец насам. За последно “червените” надвиха Верея с 3:0 на 22 септември и оттогава записаха само равенства.

ЦСКА-София записа единствената си победа в този период над втородивизионния Ботев Враца за купата, като успехът отново не дойде лесно. Напускането на победния път определено разколеба уверенността на играчите на Стамен Белчев, които днес ще изправят срещу отбор в подем като Славия.


Победата е много важна на фона на предстоящата среща с лидера Лудогорец. Славия няма загуба в последните си пет шампионатни мача, а през седмицата надигра с 2:1 след продължения Локомотив Пловдив. Именно умората от мача в четвъртък може да се окаже решаваща за изхода на мача, тъй като треньорът Златомир Загорчич не разполага с дълбочина в състава.

Стамен Белчев до последно ще се колебае дали да пусна на върха на атаката Каранга или Кубемба. Бразилецът е с натрупани картони и при нов ще пропусне двубоя с Лудогорец, което едва ли е по вкуса на Белчев.

Вероятни състави:

ЦСКА-София: Черниаускас, Дюлгеров, Бодуров, Чорбаджийски, Недялков, Пинто, Малинов, Манолев, Тиаго, Меркадо, Каранга.

Славия: Стергиакис, Абуд, Христов, Велков, Ндонг, Мартинов, Велев, Иванов, Минчев, Мба, Димитров.

Ощр от категория Футбол