Намери ни
To Top

Меси или Кристиано – мнението на Димитър Бербатов

Димитър Бербатов взе отношение по въпроса, който вълнува всички фенове през последните години – кой измежду Лионел Меси и Кристиано Роналдо е по-добър. Българският нападател игра рамо до рамо с Кристиано в Манчестър Юнайтед и даде бившия си съотборник за пример с професионализма и амбицията му, но определи Меси като номер 1 във футбола за всички времена.

„Меси ми допада повече като стил на игра. По дяволите, той е най-великият!“, категоричен беше Бербатов в интервю за ESPN.


„Меси вижда играта толкова ясно. Той може да бележи, да подава – перфектен футболист, може би най-добрият за всички времена“, добави българинът.
View image on Twitter
View image on Twitter
Follow
Squawka News ✔@SquawkaNews
Dimitar Berbatov on Lionel Messi: „He’s the f***ing greatest. Ronaldo is brilliant, but Messi is more my kind of player.“
7:01 PM – Oct 26, 2017
20 20 Replies 709 709 Retweets 1,297 1,297 likes
Twitter Ads info and privacy
„Младите имитират прическата и триковете на Кристиано, искат да карат като неговите автомобили и да носят същите дрехи. Аз се опитвам да им обясня колко трудолюбов е той и как работи допълнително след всяка тренировка, за да е на това ниво. Той винаги е искал да е най-добрият. Всичко друго дойде след това“, споделя Бербо.

„Аз съм нападател и е нормално хората да очакват от мен голове. Аз обаче вече се виждам по друг начин. Обичам да играя с топката и да имам свобода на терена. Ако даден футболист е на левия фланг, а аз съм вдясно, повярвайте ми, че мога да видя нещо, което другите играчи не са забелязали. Харесва ми да знам, че треньорите ми са наясно с моите качества и ми позволяват да ги демонстрирам в пълна степен. В това отношение знам, че сър Алекс Фъргюсън ми вярваше“, каза още Бербатов.

Ощр от категория Футбол