Намери ни
To Top

Холандецът на Левски: Атмосферата с ЦСКА-София беше лудост

Холандското крило на Левски Джерсон Кабрал обяви, че няма никакъв проблем с наставника на тима Делио Роси, който преди време го изгони от тренировка. Бившият играч на Твенте, Фейенорд и Бастия сподели също така, че е впечатлен от атмосферата на мача с ЦСКА-София.
„Срещу Монтана трябваше да правим това, което винаги правим , за да победим. Беше по-трудно, защото те се защитаваха с 10 човека в тяхната половина.


Това, което ние не направихме както трябва е, че не движехме топката достатъчно бързо. Не смятам, че сме подценили Монтана. Всеки мач трябва да играем за победата, за да го спечелим.

Левски – ЦСКА-София – част II+91
Атмосферата на мача с ЦСКА-София беше лудост…беше страхотна с толкова много фенове. Бях чувал за дербито, но да го усетя беше уникално. Заради това играя футбол, за да накарам хората да се радват. В големите мачове напрежението е доста по-различно и това оказва влияние. Ние също не можахме да си обясним защо играхме слабо през първото полувреме. Разочаровани сме, защото видяхме, че може да ги победим.

В началото ми беше по-трудно докато свикна с живота тук и с отбора. Делио Роси за мен е нещо ново. Вкарва много страст в работата си. Общувам си повече с хората, които говорят английски. Разбирам се с всички.

С Делио Роси забравихме всичко и сега сме приятели. Тук съм, за да играя и да си спечеля място“, сподели Кабрал пред Канал 3.

Ощр от категория Футбол