Намери ни
To Top

Обертан тренира със “сините”, в групата за дербито е

Супер вести долетяха за феновете на Левски от “Герена”. Новата звезда на 26-кратния шампион на България Габриел Обертан се включи в тренировката на “сините” по-рано днес и впоследствие попадна в групата за предстоящото утре дерби с ЦСКА-София.

По-рано през седмица бившият футболист на Манчестър Юнайтед се оплакваше от болки, които подложиха под съмнение участието му в сблъсъка с “червените”. Сега обаче по всичко личи, че старши треньорът Делио Роси ще може да използва най-добрия си футболист в мача на “Васил Левски”.


Със сигурност обаче дербито на Националния стадион ще пропусне сънародникът на Обертан Антъни Белмонт. Бившият футболист на Истър и Дижон получи контузия преди гостуването на Етър (0:1) и оттогава не тренира със „сините“. При това положение Роси ще трябва отново да заложи на Васил Панайотов в стартовия състав.

Групата на Левски: Божидар Митрев, Александър Любенов, Давид Яблонски, Милош Цветкович, Димитър Пиргов, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Мики Орачев, Роман Прохазка, Ивайло Найденов, Нелуц Рошу, Васил Панайотов, Жерсон Кабрал, Жорди Гомес, Габриел Обертан, Антонио Вутов, Сержиу Буш, Жуниор Мапуку

Ощр от категория Футбол