Намери ни
To Top

Моуриньо иска повече пари от Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е готов да удължи контракта си с клуба, но само ако получи солидно увеличение на заплатата, разкри The Guardian. В момента португалецът е обвързан с договор до 2019 година, според който печели по 15 млн. паунда годишно. Той обаче разчита, че в новото споразумение ще бъдат взети предвид успехите на тима под негово ръководство и това ще му гарантира още по-солидно възнаграждение.


Специалния ще настоява за изготвянето на система от бонуси, отразяващи постиженията на “червените дяволи”.

Моуриньо подписа с Юнайтед през 2016 година и в първия си сезон спечели трофеите в Лига Европа и Купата на Лигата в Англия. Той върна тима в Шампионската лига, а през настоящата кампания отборът бележи прогрес в резултатите си и до момента няма загуба в първенството, като изостава на 2 точки от градския съперник Манчестър Сити. Освен това, “червените дяволи” стартираха с две победи в групите на Шампионската лига.
Follow
The Guardian ✔@guardian
José Mourinho wants big pay rise at Manchester United to sign new contract https://trib.al/XwLzXI2 via @guardian_sport
5:59 PM – Oct 16, 2017
Photo published for José Mourinho wants big pay rise at Manchester United to sign new contract
José Mourinho wants big pay rise at Manchester United to sign new contract
José Mourinho is minded to sign a new contract at Manchester United but will do so only if he believes the terms reflect his achievements at the club and its current status under him
theguardian.com
5 5 Replies 16 16 Retweets 18 18 likes
Twitter Ads info and privacy
Като плюс в работата на Жозе се отчита повишената резултатност. Юнайтед вече записа 4 успеха с по 4:0 в Премиър лийг, а в същото време е допуснал само два гола във вратата си.

Преди два дни португалецът заяви, че английският гранд няма да е последният отбор в кариерата му. Вероятно това изказване е част от стратегията му да си издейства по-добър договор на “Олд Трафорд”, а слуховете, че може от следващия сезон да поеме Пари Сен Жермен не звучат сериозно.

Ощр от категория Футбол