Намери ни
To Top

Бебе в националния по волейбол

Новородено бебе проплака в националния отбор по волейбол. Посрещачът Валентин Братоев стана мъжки татко. Неговата половинка Радостина го дари с момченце, което ще носи името Борис. Щастливият баща не пропусна да се похвали за това.


„Благодаря ти Радостина, че отново беше безкрайно силна и ни дари с прекрасно и здраво момченце. Обичаме те и теб, и Борисчо“, бяха първите думи на волейболиста.

Това е втората рожба за младото семейство. Преди 3 години и половина, навръх Великден, им се роди дъщеричката Матея. Тя проплака, докато Вальо се състезаваше в Германия. Сега каката също е развълнувана от вестта, че ще си има малко братче.

Вальо и Радостина са заедно от 2011 година. Оттогава блондинката се мести да живее с Братоев, независимо в коя страна се състезава той.

Хубавите новини за играча идват една след друга. През лятото волейболистът отново започна тренировки, като преди това премина успешна операция на ставата. В края на септември с екипа на „Нефтохимик 2010“ той записа 25 точки при успеха за Суперкупата на България срещу „Добруджа“ (3:1).

Ощр от категория Волейбол