Намери ни
To Top

Милан набеляза нов треньор и вече преговаря с него

Ръководните фактори в Милан вече са набелязали треньор за евентуален заместник на Винченцо Монтела, ако последният не успее да върне тима на победния път. Според швейцарския вестник Blick това е Владимир Петкович, който в момента е начело на местния национален тим. Преди два дни – след края на мача срещу Португалия в Лисабон, спортният директор на италианците Масимилиано Мирабели е разговарял с родения в Сараево специалист.

Под ръководството на бившия наставник на Лацио “кръстоносците” спечелиха девет от десет двубоя в квалификациите за Мондиал 2018, но независимо от това ще трябва да играят бараж за класиране.


При евентуална загуба Петкович може би ще потърси ново предизвикателство, а оферта от Милан ще е притегателна сила за него.
View image on Twitter
View image on Twitter
Follow
footballitalia @footballitalia
Swiss paper Blick reports #ACMilan in contact with #Switzerland Coach Vladimir Petkovic https://www.football-italia.net/111207/milan-look-petkovic … #Lazio #SerieA
8:19 PM – Oct 12, 2017
2 2 Replies 11 11 Retweets 12 12 likes
Twitter Ads info and privacy

По-рано днес се заговори, че Фабио Капело също е вариант за мястото на Монтела, след като стана ясно, че напуска работата си в китайския Циянсу Сунин.

Ощр от категория Футбол