Намери ни
To Top

Станислав Иванов качи Левски на върха при U19

Талантливият нападател на Левски Станислав Иванов изведе отбора на „сините“ до 19 години на върха в Елитната група. Капитанът на „сините“ вкара два гола при победата с 4:0 над Локомотив (Пловдив) в отложен мач от 9-ия кръг на първенството. Двубоят се игра на изкуственото игрище на стадион „Георги Аспарухов“. Преди това столичани получиха разрешение от БФС, тъй като чимовете на втория терен на „Герена“, където тима си играе домакинствата, се подменят.


Голмайсторът Иванов откри головата сметка на Левски, след като се възползва от грешка в защитата на „смърфовете“, а след това навърза двама бранители и асистира на Сонер Полат, които удвои преди почивката. Емил Трендафилов вкара за 3:0 след подаване на Петър Иванов, а Иванов оформи крайното 4:0. За неговото попадение подаде младият Айвън Ангелов, роденият през 2001 година талант, който дебютира на U19.

Воденият от Георги Тодоров състав на Левски се качи на върха с актив от 20 точки, след като ЦСКА-София отстъпи с 0:1 от Пирин (Благоевград). „Червените“ също имат 20 точки, но по-слаба голова разлика.

Ощр от категория Футбол