Намери ни
To Top

Буш: „Червените“ не са най-добрият отбор

Нападателят на Левски Сержиу Буш жегна водача в класирането ЦСКА-София, като заяви, че според него “червените” не са най-добрият отбор в Първа лига в момента, а просто имат добър период. Румънецът допълни, че ще се радва да вкара гол в предстоящото дерби с “армейците”.

“Предстоят ни важни мачове. Тренираме сериозно и се надявам да ги спечелим.


Следващите три мача са важен тест за нас (б.р. с Етър, ЦСКА-София и Лудогорец). Разбира се, най-важен е този с „червените“. Ако ги победим, ще можем по-уверено да мислим за титлата. Искаме винаги да побеждаваме и да станем шампиони”, сподели Буш в интервю за Канал 3.

Левски – Хайдук (Сплит) 1:2+83
“В Левски се чувствам много добре, чувствам се уважаван и искам да покажа какво мога. Николай Митов ме доведе в отбора и ми обеща да играя. Той вярваше, че аз мога да помогна на Левски. В началото бяхме като дизелов двигател – започнахме бавно, но постепенно набираме сила и трудно ще ни спрат. После той бе заменен от Делио Роси, който е истински професионалист. Той е страхотен треньор и залага много на тактиката. Изискванията му към нападателите са по-големи, учи ни как да помагаме в защита и да нападаме по-добре. Вярно е, че в момента бележим по-малко голове от конкурентите, но щом побеждаваме, това е без значение. Хората твърдят, че играем дефанзивно, но аз не съм съгласен. Смятам, че просто сме по-организирани. Не се притеснявам, че клубът търси нов нападател. Надявам се този, който дойде, да бъде добър футболист и да ни помогне да спечелим титлата”, каза още нападателят.
“Какво бих казал на феновете на ЦСКА? Престоят ми там вече е в миналото. Дадох всичко от себе си за този отбор, но сега искам да постигна повече с Левски. Аз съм професионалист и правя най-доброто за отбора, в който играя. При престоя си в ЦСКА вкарах 10 гола, а сега се надявам да вкарам повече за Левски и да станем шампиони. Разбира се, че бих се радвал да вкарам на тях. Защо не? Ще бъда щастлив. Аз съм професионалист и обичам това, което правя”, допълни румънецът.

“Не мисля, че те са най-добрият отбор в първенството в момента. Те просто имат добър период. Ние пък изгубихме някои важни точки, но сезонът е дълъг. Фернандо Каранга е в добра форма, но може пък аз да успея да вкарам повече от него. Може пък Мапуку да го направи. Във футбола нещата бързо се променят”, завърши Буш.

Ощр от категория Футбол