sportove.net

Мадона празнува с Португалия в Лисабон

Поп кралицата Мадона изгледа на живо победата на Португалия над Швейцария с 2:0, която класира Кристиано Роналдо и компания за световното първенство през 2018 година в Русия. Мегазвездата бе забелязана на трибуните на “Ещадио да Луш”, където тя се включи във всенародните празненства, а компания й правеше нейният син Дейвид Банда. 12-годишният тийнейджър бе облечен с фланелка на португалския национален отбор с №7 на Кристиано Роналдо, а самата Мадона бе увила шалче в червено и зелено около врата си.

През септември по медиите се появи информация, че Кристиано Роналдо се е ядосал на Мадона, тъй като певицата записала сина си да рита в Бенфика.


Звездата на Реал Мадрид, който тръгна за големия футбол от Спортинг Лисабон, веднага звъннал на Мадона и й дръпнал конско за това, че е избрала школата на лисабонските орли пред тази на Спортинг. Мадона осинови Дейвид Банда от Малави през 2006-а, като наскоро се премести в Лисабон. В близост до града тя си купи къща за 7 милиона, намираща се на португалската ривиера в Синтра. Двамата с Дейвид бяха в отлично настроение и подскачаха от кеф след автогола на Йоан Джуру от Швейцария, с който резултатът на “Да Луш” бе открит.

След победата над Швейцария португалците завършиха най-силните си квалификации в историята. Те спечелиха 90% от двубоите си, подобрявайки постижението от 2016-а, когато бяха с 87,5% успеваемост.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.