Намери ни
To Top

Глория зашеметява на 40 с тази диета (С нея успя да втали и Симона – Ето тайната им)

Глория е на 40, но спокойно слага в джоб двойно по-младите си колежки и манекенки. Примата на поп фолка изглежда зашеметяващо и не е качила и грам върху стройната си осанка. Звездата не крие, че от години спазва стриктна диета и спортува, но без да изпада в крайности.

Като според нея тайната на перфектното й тяло се дължи именно на храната, която приема.


Още преди 20 години, малко след като ражда дъщеря си Симона, изпълнителката се обръща към доктор Емилова, която да й помогне да се справи с килограмите от бременността.

До ден днешен Гло следва съветите на диетоложката. Разковничето в хранителния й режим е лечебния глад, на който тя се подлага два пъти годишно. Всеки такъв цикъл продължава по един месец (т.е. общо два месеца годишно). Като през този период са позволени само ябълки и чай, подсладен с мед.

Определено периодът на лечебния глад е труден и се изисква силна воля за него. През останалото време на годината Глория хапва предимно зеленчуци, под формата на салати.

Тя си позволява и плодове, но само грейпфрут, ябълка и портокали и то винаги преди обяд. През ден хапва сирене.

Основните й ястия са от риба, яйца и нетлъсто месо. По този начин тя успява да осигури на организма си всички нужни вещества, без да приема излишни калории.

Благодарение на този режим певицата успя да втали и дъщеря си Симона. Наследничката на примата беше доста пълничка по време на тийнейджърските си години и това създаваше не малко грижи на майка й. Която не успяваше да контролира нездравословните храни, с които се тъпчеше Симона през периода.

Излишните килограми обаче в един момент започнаха да притесняват и младото момиче и тя започна стриктно да следва хранителния режим на майка си. За по-голям ефект тренира всеки ден по един час.

Глория дори я завела лично при доктор Емилова за консултация и резултатите са видими. Само за една година Симона успя да отслабне с цели 15 кг! И вече с охота позира по бански.

Ощр от категория Футбол