sportove.net

Лечков: Боби Михайлов ще остане начело на БФС

Конгрес на Българския футболен съюз по всяка вероятност ще има през февруари.

Това сподели в предаването „Спортна треска” по БНТ вицепрезидентът на централата Йордан Лечков. Той заяви категорично, че ще подкрепи настоящия шеф на БФС Борислав Михайлов на Конгреса и изрази увереност, че именно той ще спечели.

„По всяка вероятност конгрес на БФС ще има в началото на февруари, доколкото аз знам.


Обикновено казвам точните неща. Трябва да отбележа, че абсолютно всеки може да се кандидатира. Не очаквайте от мен да направя някаква интрига. Всеки е добре дошъл, ако има по-добри възможности, по-добра платформа, по-добри реализиторски качества в тази насока”, заяви Йордан Лечков.

„Бих си позволил да кажа, че никога не сме имали президент на толкова високо ниво в Европейската централа, както е Боби Михайлов. Мои колеги, включително и аз, са в комисиите на УЕФА. Такова признание не е имал българският футбол.

На това нещо трябва да се обърне сериозно внимание и мисля, че върху това трябва да се надгражда, а не да получаваме от 50 човека псувни. В тази насока всеки е добре дошъл.

Конгресът е този, който избира президента – не Йордан Лечков, не Петър Хубчев. Отсега ви казвам, че нашият кандидат е Борислав Михайлов. Аз ще го подкрепя, говоря за себе си. Предполагам, че ще спечели. Сигурен съм, не предполагам”, допълни вицепрезидентът на БФС.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.