sportove.net

Екипажът Денис Станчовски/Младен Карчев поведе след първия състезателен ден на рали „Стари столици“

Екипажът Денис Станчовски/Младен Карчев поведе след първия състезателен ден на рали „Стари столици“ в Шумен, което се провежда този уикенд и е шести заключителен кръг за годината в Hyundai Racing Trophy. След изключителен двубой с победителите във всички предишни кръгове на едномарковата надпревара – Симеон Симеонов/Йордан Йорданов, 16-годишният Станчовски постигна време от 00:26:07.8 и взе три от четирите отсечки, следван от конкурентите си с 00:26:36.3. Трети се нареди дамското дуо Виктория Гъркова/Велислава Павлова с 00:29:29.


9.

Състезателите бяха изправени пред тежки пътни условия, караха в проливен дъжд на хлъзгав и разкалян терен. Мениджърът на Hyundai Racing Trophy Георги Гвоздейков обясни, че момчетата и момичетата се справят много добре, въпреки че са ощетени спрямо другите отбори, които в това рали могат да избират специализирани за мокра настилка гуми.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.