sportove.net

Попето призова феновете за подкрепа и обяви: Очаквам сърцата игра и победа срещу Франция!

Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов очаква сърцата игра и победа срещу Франция. “Трикольорите” приемат “петлите” тази събота на “Васил Левски” в квалификация за Мондиал 2018 в Русия.

Шампионът на Русия със Спартак (Москва) няма да вземе участие в срещата, тъй като е наказан заради натрупани жълти картони. Все пак опитният футболист ще бъде на линия за последния двубой от квалификационния цикъл – гостуването на Люксембург във вторник.


“Всичко е наред с мен. Получих лек спазъм в мускула в мача с Ливърпул, но всичко отшумя много бързо. Честно казано, надявам се, че много фенове ще дойдат и ще ни подкрепят срещу Франция. Когато сме едно цяло, те ни дават криле. Видяхте, че в четири мача у дома постигнаме четири победи, две от тях срещу именити съперници като Холандия и Швеция. Очаквам сърцата игра и победа срещу Франция”, заяви в ефира на БНТ капитанът.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.