sportove.net

Ариен Робен: Парите не вкарват голове

“Парите не бележат голове, класата на терена е от значение”, категоричен е Ариен Робен преди дербито в Група В на Шампионската лига между ПСЖ и Байерн, за който холандецът остава под въпрос. Запитан за атаката на парижани, която се подсили с Неймар и Мбапе на обща стойност над 400 млн. евро, холандецът остана непоклатим: “Важно е представянето на целия отбор, не е достатъчно да се концентрираме върху този или онзи футболист”. Президентът на баварците Карл-Хайнц Румените, който през последните месеци не изпуска случай да критикува ПСЖ за трансферната политика на клуба, също изрази увереност, че Байерн няма да загуби на “Парк де Пренс”.


“Познавам си отбора, в такива мачове сме свръхмотивирани и концентрирани. Убеден съм, че можем да вземем нещо от Париж”, заяви босът, след което добави:”С Неймар, Кавани и Мбапе ПСЖ очевидно има играчи от световна класа, които ще трябва да спираме. Но ние сме опитни. Това е мач за престиж, но едно нещо е ясно: там няма да се реши Шампионската лига. Първо искаме да създадем условия да завършим на първо място в групата”.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.