Намери ни
To Top

Ван Бронхорст: Наивният Фейенорд отново получи урок

Играчите на Фейенорд са допуснали елементарни грешки, което е причина за поражението с 1:3 от Наполи, смята старши треньорът на шампиона на Холандия Джовани ван Бронхорст. Поражението е второ поредно за гранда от Ротердам в група „F“ на Шампионската лига, след като преди две седмици тимът отстъпи като домакин на Манчестър Сити.
Follow
DepoBola @DepoBola
Giovanni Van Bronckhorst menyinggung kecerobohan timnya http://fb.me/2s9nRVc2j
11:24 AM – Sep 27, 2017
Photo published for Feyenoord Mengakui Kecerobohan Melawan Napoli – Depobola.


co
Feyenoord Mengakui Kecerobohan Melawan Napoli – Depobola.co
Manajer Feyenoord, Giovanni van Bronckhorst menyinggung kecerobohan timnya setelah mereka mengalami kekalahan 3-1 atas Napoli di Liga Champions. Performa p
news.depobola.co
Replies Retweets likes
Twitter Ads info and privacy

„Бяхме конкурентни за дълъг период от мача и не отстъпвахме на Наполи, но резултатът от мача беше решен от персонални грешки“, каза бившият холандски национал след срещата. „Това бяха скъпи грешки от наша страна, но когато сме под натиск, трябва да вземаме решения бързо, а нашите не бяха такива“, добави Ван Бронхорст.

Гостите имаха шанс да се върнат в мача при 0:2, но Йенс Тоорнстра пропусна дузпа, а минути по-късно Наполи стигна и до трети гол. „Дузпата можеше да бъде повратна точка, но за съжаления я пропуснахме. Бяхме много наивни и в крайна сметка получихме нов ценен урок“, завърши треньорът на Фейенорд.

Ощр от категория Шампионска лига