Намери ни
To Top

„На Кристиано му писна от глупостите в Реал Мадрид“

Шансът Кристиано Роналдо да напусне Реал Мадрид е огромен. Манчестър Юнайтед е основен фаворит за подписа на португалеца, като червените дяволи дори са разработили „План 2015“, който цели да върне любимеца на феновете на „Олд Трафорд“.

Според бившия президент на Реал, Рамон Калдерон, на Роналдо вече му е писнало от глупостите на настоящото ръководство на клуба.

Както е известно, именно Калдерон бе човекът, който убеди Кристиано да подпише с Реал през 2008 година, но тогава трансферът бе блокиран от сър Алекс Фъргюсън, който прие домогванията на белия балет, като удар по достойнството му.


В автобиографията си Фърги разкрива, как през лятото на 2008 година е убедил Роналдо да остане за година, за да бъде натрит носът на Калдерон.

„Впечатлението ми е, че на Кристиано вече му писна от безрасъдната трансферна политика на настоящия президент“, каза Калдерон в интервю за „Talksport“.

„Когато Роналдо дойде в Реал, той очакваше да изгради стабилно партньорство по фланговете с Ариен Робен. Вместо това, холандецът бе продаден. Роналдо бе разстроен от факта, че миналата година ръководството реши да се раздели с Гонзало Игуаин и Месут Йозил. Последната капка бе продажбата на Шаби Алонсо и Анхел Ди Мария. Перес разби готов отбор и е нормално Кристиано да е възмутен“, добави Рамон Калдерон.

Ощр от категория Трансфери