Намери ни
To Top

Милен Радуканов: Групата ни е от 15 играчи със 7 юноши

„Искам първо да се извиня специално на феновете за нашата загуба от Ботев във Враца. Мисля, че с оглед на моментното състояние на клуба и на отбора, това наше отпадане е закономерно“, каза треньорът на Пирин Милен Радуканов.

„В момента обстоятелствата ни принуждават да стоим на едно място. Не искам да упреквам нито ръководството, нито футболистите.


Всички знаем,че в клуба си имаме проблеми от всякакво естество“, обясни Радуканов.Той се надявал възходящата линия от пролетта да бъде продължена, но в крайна сметка е станало по-лошо.

„В момента за мача с Верея в събота разполагам с 11 футболисти, а групата ни е от 15 плюс 7 юноши на по 16-17 години и без никакъв опит!“, обясни Радуканов.

„В първенството, смея да твърдя, че резултатите ни са добри с оглед на моментното ни състояние. Защото съм печелил купата на България и като състезател и като треньор. Конкретно за предстоящия мач с Верея ще имаме група от 11 човека-10 титуляри една резерва и 6 юноши. Вече съжалявам,че привлякохме Конър Хендерсън. Надявам се, че до мача ни с ЦСКА след паузата в първенството ще можем да го ползваме. Грешки винаги се получават – взехме го неподготвен и се оказа, че няма да може да влезе бързо в игра“, каза Радуканов.

Ощр от категория Футбол