Намери ни
To Top

Сайт предлага пропуски за България за сблъсъка Джошуа – Пулев

Малко повече от 1000 билета не са продадени за мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа. Битката за световните титли в супертежка категория на IBF, WBA и IBO ще бъде на 28 октомври на стадион “Принсипалити” в Кардиф, където се очакват 80 000 зрители.

Боксовото шоу с участието на Кобрата като главен претендент за поясите, предизвика огромен интерес часове, след като билетите бяха пуснати в продажба на 11 септември. Тогава само за един ден бяха изкупени 70 000 пропуска, като имаше проблем със заявките от България.


Справка на “Меридиан Мач” обаче показа, че има сайтове, откъдето могат да бъдат поръчани билети и то съвсем легално. В safetickets.com все още може да се резервира пропуск. Там дори е показана схемата на стадиона и непродадените места по сектори на трибуните, на терена и около ринга. Цените на билетите започват от 80 и са до 530 паунда. Уловката е обаче, че ценните хартийки се доставят до посочен адрес в България, а тази услуга се заплаща. Така, ако искате да гледате Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа на живо, ще трябва освен цената на билетите да платите допълнителни 40 паунда за доставката му.

Самият Пулев сподели преди ден, че не съзрява удар под кръста с проблема с пропуските и че това нещо е съвсем нормално за боксов сблъсък от такъв калибър.

Ощр от категория Бойни Спортове