Намери ни
To Top

Шеф в Септември: След такъв мач се чувстваш ограбен

Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев бе изключително огорчен от съдийството на Ангел Ангелов. Тимът от Драгалевци загуби с 0:2 гостуването си на Левски в среща от 9-ия кръг на Първа професионална лига, като решенията на главния арбитър разгневиха сериозно футболистите и спортно-техническия щаб.

“Може би гледам с други очи, може би съм пристрастен, но мисля, че играхме добре. Затруднихме максимално отбора на Левски.


За мен, особено първата дузпа, бе 100-процентова. Да, сега ще се наслушаме на обяснения как топката удря ръката, как изстрелът е много силен… Извинете, но това е несериозно”, недоволен бе спортният директор на Септември.
Левски – Септември (София)+70
“Да, имаме млади момчета в състава, но не мисля, че липсата на опит може да бъде оправдание. Загубите не ни притесняват. Повече ни притеснява, че този труд, който футболисти и треньори полагат през седмицата, се заличава. След такъв мач се чувстваш ограбен. Гледах повторенията и не мога да си обясня защити съдията не отсъди тази дузпа. Имаше перфектна гледна точка. Дано компетентните органи вземат отношение”, допълни още Добрев.

Ощр от категория Футбол