Намери ни
To Top

Тасев: Амбициите ни са да сме между най-добрите

Новият треньор на Марек Юнион-Ивкони Иван Тасев направи своя неофициален дебют. Вчера дупничани загубиха първата си контрола от ЦСКА. След срещата Тасев сподели пред BGvolleyball.com своите впечатления от първия мач на тима.


Той съобщи какви контроли ще играе Марек до началото на първенството и коментира селекцията в отбора.

„Доволен съм от момчетата, защото видях нещата, които работихме в последните 20 дни, да излизат още на първата среща. Рано е да се правят генерални заключения. Двата отбора работят по-малко от месец. Това е първа среща. Тепърва ще видим кой как е успял да се подготви“, каза Тасев.

„До края на седмицата ще играем още един мач с ЦСКА, този път ние ще сме домакини. Срещата ще е в петък в Дупница, в 17:00 ч. започва загрявката. Очакваме следващата седмица да ни гостува един румънски отбор. В края на месеца сме канени на турнир във Варна. Там ще изиграем още 3-4 срещи“, съобщи треньорът на Марек.

„Няма да гоним и няма да купуваме нови състезатели“, заяви Тасев.

„Като всеки уважаващ себе си клуб нашите амбиции са да сме между най-добрите. До момента силите са разпределени. Може би в процес на първенството един-два отбора да дръпнат с едни гърди напред. Но като цяло ще има интересни мачове, силите са равностойни“, завърши наставникът на Марек.

Ощр от категория Волейбол