Намери ни
To Top

Какво уплаши Владо Николов?

Волейболният гигант Владо Николов се уплаши от кравата Васка в първия масов дуел във „Фермата“, което се излъчва по bTV. Извънредният епизод сблъска в отделни дуели мъжете и жените, които премериха сили в еднакви битки. И докато всички очакваха Владо Николов да бие, шампионът бе изправен пред нещо, с което никога не се е сблъсквал – доенето на кравата Васка, която се оказа доста нервно животно. Владо трябваше да издои 350 грама мляко и да бъде по-бърз от футболиста Алек Манолов.


Двамата стигнаха до финала на дуела при мъжете и победителят спечели имунитет за първата седмица в предаването. И докато суетният ритнитопковец нямаше проблеми със своята Петя и показа завидни фермерски умения, Владо не успя да се справи с нервната Васка. На няколко пъти опърничавото добиче заплаши да го ритне.

Владо първо се отказа, но след като Иван и Андрей обявиха победата за Алек, Николов не се сдържа и от спортна злоба опита отново да дои след края на състезанието. Защо Васка не допусна до вимето си най-добрия волейболен диагонал в света не стана ясно, но за дуела сред жените животното беше „уволнено“. Финалистките Марина и Диана издоиха своето мляко само от Петя. С имунитет се сдоби чеченката Марина, която преди последната игра разби всички с изпълнението си с брадва.

Русата фурия, която е майка на вратаря Стефано Кунчев, отвя конкуренцията и си спечели уважението дори на мъжете в тази дисциплина. Тази вечер в предаването влезе и икономистът Владимир Каролев, който няма да участва в надпреварата за наградата от 100 000 лева, а ще бъде със статут на старейшина и ментор на групата. „Ще бъда строг, но справедлив!“, отсече политикът, който тези дни ще видим и с мотика.

Ощр от категория Волейбол