Намери ни
To Top

Кристиано с интересно разкритие за себе си

Интересно признание на Кристиано Роналдо извадиха медиите в Испания преди старта на Реал Мадрид в Шампионската лига. Тази вечер мадридският колос започва защитата на трофея с домакинство на кипърския АПОЕЛ Никозия, като за гостите като титуляр се очаква да започне бившият български национал Живко Миланов.

Вестник „AS“ се добра до видеозапис от изслушването на Роналдо пред съда по обвинение в укриване на данъци в размер на 14,7 милиона евро. Пред съдията португалската суперзвезда признава, че не е умен и е оставил на други хора да движат финансовите му дела.


„Заобиколен съм от умни хора, които движат делата ми“, заявява Роналдо. „На тези хора плащам, за да вършат нещата правилно, защото аз не съм умен. В училище изкарах само до шести клас. Единственото, от което разбирам, е да играя футбол. Ако трябва да платя повече на Испания, ще го направя, за да нямам проблеми. Когато отида на някое място, винаги, ама винаги плащам всичко, което е нужно. Правя нещата по правилния начин и ще продължавам да постъпвам така – в Испания, в Англия, в Италия. Винаги правя това, което законът ми разпорежда“, допълва носителят на „Златната топка“.

Ощр от категория Футбол