Намери ни
To Top

Любопитно нещо се случи в групата на Лудогорец преди мача с Ливръпул

Любопитно нещо се случи в групата на Лудогорец преди първите мачове в Шампионската лига за тази есен. Зелените гостуват на Ливърпул, а една от звездите на домакините Рахим Стърлинг направи признание, че неговият идол е не кой да е, а голямата перла на Реал (М) Кристиано Роналдо. Португалецът и Стърлинг ще имат поне 2 срещи през този сезон в груповата фаза, а е възможно, ако отборите им продължат, да имат още 2 дуела след осминафиналите.
„Опитвам се да не вкарвам напрежение върху себе си, но искам да подобря головите показатели, за да давам повече на отбора.

Ако не вкарвам попадения, имам нужда от това да записвам асистенции и да участвам в атаките при головете. Това е важна част от играта ми, която наистина трябва да подобря. Това е основната ми цел този сезон.“
Гледам от Кристиано Роналдо, той винаги е бил идол за мен. Всеки иска да бъде като най-добрите играчи в света. Последните 12 месеца наистина са забележителни в личен план, нещата се обърнаха доста бързо, но така е във футбола. Нещата се променят за секунди“, каза Стърлинг.
Роденият в Ямайка нападател има за Ливърпул 14 гола в 79 мача досега.

Ощр от категория Футбол