Намери ни
To Top

Фитнес инструктурът, който наруши всички правила

Лазар Радков все още не може да лети, но вече успя да разбие почти всички познати клишета, що се отнася до здравословното хранене и поддържането на добра форма.

След като вдъхнови над 100 българи да се включат във флашмоба „Лицеви опори пред Парламента за 180 секунди“, създаде каузата #30от30, за да мотивира 1 млн. българи да тренират ежедневно в продължение на 30 дни, и планира да постави рекорд на Гинес, фитнес инструктурът Лазар Радковподготвя ново предизвикателство – най-забавна премиера.

Снимка 311314

„Съветите на Лазо“, познати ви от книгата „Яж шоколад и отслабвай“ – изкачила класациите за най-продавани заглавия само за седмица – ще демонстрираме нагледно на 13 септември от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото“.

Малко преди първия учебен ден Лазар и компания ще ви научат как да постигнете добра форма, похапвайки най-сладкото и обикновено забранено изкушение – шоколада. Без да ви карат да правите лицеви опори (обещаваме), те ще ви докажат, че движението и влизането във форма са постижими. Лекция, стендъп комедия или просто приятна, но полезна и запомняща се среща, в едно може да бъдете убедени – след тази вечер ще изгорите поне стотина калории от смях.

Лазар Радков е треньор. Последните години се е отдал предимно на просветителска дейност и се е заел с богоугодната мисия да просвещава масите. Водил е семинари, лекции и обучения в Академията на Telerik, HP, SoftUni, Академия „Аз мога тук и сега!“, Seeburger, Grinders, Kizombaholics BG, Център за работа със зависимости и други.

Ощр от категория Футбол