sportove.net

Юнайтед и Моуриньо започват преговори за нов договор през ноември

Ръководството на Манчестър Юнайтед и мениджърът на тима Жозе Моуриньо ще стартират през ноември преговори за удължаване контракта на специалиста, съобщи британският вестник “Телеграф”.

Настоящото споразумение на португалеца изтича през 2019 година, като според Телеграф подписването на нов договор няма да стане преди края на месец май, следващата година , като то ще зависи и от представянето на тима през този сезон. В изданието се посочва още, че при успешна кампания за „червените дяволи“ , от клубното ръководство ще опитат да задържат Моуриньо на поста за по-дълго.

Иначе самият специалист разкри, че към момента подписването на нов контракт не стои на дневен ред за него.


„Не мисля за това. Не се нуждая от нов контракт, за да си върша работата по най-добрия възможен начин. Нямам проблем да стигна до момента, в който контрактът ми изтича и ще имам свободата да реша какво искам. Същото важи и за клуба. Към момента моето желание е да остана дълго време тук“ , допълни португалецът.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.