Намери ни
To Top

Херо разочарован от дербито на “Герена”

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров остана разочарован от днешното дерби на “Герена” между “сините” и българския шампион, което завърши при нулево равенство. Херо заяви, че напрежението е взело връх и футболът е останал на заден план.

“Този мач както можеше да го спечелим, така можеше и да го загубим, ако трябва да бъда честен. За съжаление футболът липсваше.


Напрежението взе връх и качеството на играта не би високо. Няма как да съм доволен от играта, тъй като футболът остана на заден план. Има още какво да изчистваме в завършващата фаза. Левски игра доста защитно, такъв им би стилът. Ако трябва да бъде честен, искам още от Жоао Пауло и Клаудио Кешеру.
Левски – Лудогорец част I+74

Имаме нужда от футболисти на всички позиции. За съжаление не успяхме да намерим нови играчи, тъй като дойдох късно в отбора. С някои водехме преговори, но не успяхме да се разберем. Затова през зимата ще търсим нови футболисти. Смятам, че не съм провокирал с нищо феновете. Напротив – държах се коректно. Сега защитавам цветовете на Лудогорец и ще го правя по най-добрия начин”, заяви Херо.

Ощр от категория Футбол