Намери ни
To Top

Лудогорец, това вече е прекалено!

Лудогорец не прекалява ли вече? Подобен въпрос можем да си зададем, ако съдим по поредната порция изказвания, които дойдоха след края на мача с Ботев (Пд). Лудогорец спечели гросмайсторски с 2:1 и показа, че би могъл да се справи, редувайки родните ниви с Шампионска лига. Какви обаче бяха думите на наставника на гостите Георги Дерменджиев след края на мача?

„Поздравявам Ботев (Пд) и публиката им. Тя е темпераментна и аз не се сърдя за техните действия.


Визирам определени освирквания. Когато един отбор е постигнал нещо, заслужава овации. Трябва да признаваме определени постижения. Сега ние сме го постигнали и след някои и друг ден ще дойде Реал (Мадрид). Мачът си е мач и трябва да сме коректни. Те като публика поддържат своите играчи, но има един момент, в който да има признание. Ние това трябва да го поощряваме, защото имаме малко добри неща и трябва да гледаме позитивното, да се радваме и да го защитаваме“
.

Че мачът си е мач, ОК. Но както казва самият благодетел на разградчани Кирил Домусчиев, всеки е свободен да подкрепя когото си иска. Как феновете на Ботев, които не спират да доказват своята преданост към „жълто-черната“ емблема, да ръкопляскат на Лудогорец по време на директния мач? Дерменджиев започна със самочувствието още след мача с Партизан като заяви, че дори при изравняването от 2:0 до 2:2 нямал никакви съмнение, че тимът му ще продължи. Сякаш прекалената увереност костваше на два пъти изгубени точки в „А“ група, както и остави в плейофа със Стяуа главно фактор да бъде късметът.

Да, класата я има. Но не е ли по-добре вместо от Разград да казват кой кого трябвало да аплодира, да не позволяват вирнатия нос да коства още изгубен актив?

Ощр от категория Анализ