Намери ни
To Top

Вили: Левскарите започнаха да показват рога, ЦСКА раздаде аналгин на феновете срещу Септември

Синът на легендата Иван Вуцов – Велислав, говори преди дербито между Левски и Лудогорец. Той коментира и представянето на ЦСКА-София.

„От отлагането на мача от първия кръг спечели Левски, защото „сините“ сега в съвсем друг вариант. Левски започна да показва рога и да говори за големи неща.


Ако „сините“ искат да постигнат нещо, без победа на „Герена“ срещу Лудогорец ще покажат, че все още не са готови. С новия треньор се видя хубава организация в защита, тимът все още не е допуснал гол, но досега противниците на Левски не бяха от толкова високо ниво“, каза Вили Вуцов пред колегите от „Лайвспорт“.

„Тази година, който завърши на третото място, ще е най-скъпият бронзов медалист в историята. Харесвам стила на ЦСКА. Стартираха лошо срещу Славия, а след това загубиха от резервите на Лудогорец. Но постепенно спечелиха поредица от мачове. Освен двубоя срещу Септември, след който раздаваха аналгини на тези, които го гледаха, във всеки играха агресивно и тимът бе приятен за наблюдаване“, добави Вуцов – Джуниър.

Ощр от категория Анализ