Намери ни
To Top

Никола Попов ще свири Левски – Лудогорец

Рефер №1 в ранглистата Никола Попов получи наряд за отложения мач от първия кръг Левски – Лудогорец. Двубоят е в сряда, 6 септември, от 20:00 часа на стадион „VIVACOM Арена Георги Аспарухов“ и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Помощници на Попов ще бъдат Георги Тодоров и Мартин Венев, а за нередности от аутлиниите ще следят депутатът Стефан Апостолов и Георги Иванов. Четвърти арбитър ще е Борислав Колев, а съдийски наблюдател -лично председателят на СК Петър Петров.


Явно е, че Петров е взел мерки, защото след гостуването на сините на Верея се разрази голям скандал, като сините намекнаха, че той идва заради трети клуб. Столичани загубиха в Стара Загора с 0:2, като бяха сериозно ощетени. Първо страничният съдия Георги Калудов пусна гол от засада на домакините, а след това колегата му от другата страна Румен Иванов не зачете кристално попадение на Левски, размахвайки флага за офсайд. След срещата от „Герена“ ревнаха, а изпълнителният директор Красимир Иванов разкри, че административният директор на Лудогорец Георги Караманджуков е кум на Румен Иванов…

През този сезон Никола Попов не е ръководил мач на разградчани или сините. До момента Попов надува свирката в 4 срещи в Първа лига. В тях той вдигна 15 жълти картона. Все още не е показвал червен и не е отсъждал дузпа. Попов вече е свирил един двубой между съперниците за първенство – на 21 февруари 2016 година в Разград. Тогава орлите спечелиха с 2:1. Те поведоха с голове на Вандерсон (5) и Лукас Саша (55). В 71-ата минута той вдигна червен картон на Козмин Моци, а до края Левски успя да върне само едно попадение – чрез Роман Прохазка в 81-ата минута.

Ощр от категория Футбол