Намери ни
To Top

Роналдо бесен! В нета изтекоха стари голи снимки на приятелката му, вижте как Джорджина си показва най-милото (СНИМКИ 18+)

Испанският AS извади на показ някои “забранени” снимки на Джорджина Родригес отпреди връзката й със звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

На една от тях бъдещата майка на четвъртото дете на португалския нападател позира гола до кръста, с гръб към камерата, но позата й излага на показ малка част от прелестите й. На другата е дупето на Джорджина, само отчасти прикрито от силно изрязаните й дънкови панталонки.

“Забранените” снимки са били публикувани, а по-късно изтрити от самата Джорджина Родригес, когато връзката й с Кристиано Роналдо започва да се формализира и тя се превръща в обществена фигура.


Оттогава насам красавицата много внимава с видеоклиповете и снимките, които споделя в социалните мрежи. Тя публикува само такива, свързани със спортните й умения, и някои много внимателно подбрани снимки.

Само преди няколко дни звездната двойка публикува за пръв път снимка, на която Кристиано и Джорджина са заедно с трите деца на футболиста – Кристиано-джуниър и близнаците Матео и Ева.

grodriguez21 zabranenisnimki2 zabrsnimki1

Ощр от категория Акценти