Намери ни
To Top

Ужас за Ван Гаал, Юнайтед остана без защита за двубоя с К.П.Р

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал е изправен пред сериозен кадрови проблем.

Пореден ключов бранител се контузи, което означава, че наставникът на червените дяволи ще трябва да разчита на доста експериментален състав в защита за предстоящия мач с Куинс Парк Рейнджърс в неделя.


Английският национал Фил Джоунс има травма в подколянното сухожилие и ще трябва да остане в лазарета за поне три седмици.

Това означава, че със сигурност новото попълнение Дейли Блинд ще бъде върнат като централен защитник, ако му бъде гласувано доверие да дебютира в неделя. Другите бранители, които Ван Гаал най-вероятно ще използва, са Тейлър Блекет и Джони Евънс. И двамата демонстрираха, че все още трудно се нагаждат към стила на игра, който Ван Гаал изисква да бъде практикуван.  Както е известно, друг от централните защитници в Юнайтед – Крис Смолинг също лекува контузия и не е ясно кога ще се завърне на терена.

Добрата новина за мениджъра на Юнайтед е, че Маркос Рохо ще може да направи дебюта си. Разбира се, очакванията са аржентинският национал да бъде използван на поста ляв халф-бек, като по този начин Ашли Йънг ще бъде закотвен на пейката.

Ощр от категория Футбол