Намери ни
To Top

УЕФА иска жертви! Лудогорец Разград ще бъде ударен

Лоши новини за Лудогорец Разград. УЕФА иска жертви, а българският тим ще бъде ударен. За жалост орлите попадат под прицел. Липсата на лоби ги прави лесна мишена точно преди исторически мач.


Причината за проблемите е задаващият се двубой с Реал Мадрид в групите на Шампионска лига и твърда позиция от страна на Централата.  Мишел Платини даде сериозни индикации, че наказанието за затваряне на Сектор А няма да бъде отменено. Както е известно въпросната трибуна на „Васил Левски“ е затворена за сблъсъка с Реал поради расистки обиди на реванша от плейофите със Стяуа. Лудогорец обжалва санкцията, а ето какво каза Платини, цитиран от goal.com днес.

„Проблемът с расизма се е наслоил в обществото. За жалост го има и във футболните среди. УЕФА е една от малкото организации в света, която се бори с всички сили срещу расизма. Няма да се спрем, не сме доволни от резултатите, искаме повече успехи в борбата срещу расизма. Ще направим всичко, което е по-силите ни, за да изчистим футбола от неприятната практика“, заяви Платини.

Думи, които не дават голям шанс обжалването на Лудогорец да се увенчае с успех. От УЕФА показват сериозни индикации за твърдост в битката с расизма. Липсата на лоби на орлите пък право ситуацията изключително трудна за успех преди крайното решение.

Ощр от категория Тема на деня