Намери ни
To Top

Бодуров е във вихъра си и на терена, и извън него – подиграва се на Хубчев

Най-добрият защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров, който изигра пореден силен мач при победата на червените с 3:0 над Берое, направи поредния си любопитен коментар. Този път бранителят обяви, че ако е нападател, ще бележи повече от останалите и разясни, че няма намерение да се доказва пред националния селекционер Петър Хубчев, който не го повика за предстоящите световни квалификации с Швеция и Холандия.

“Труден двубой за нас. Не играхме по най-добрия начин, но когато побеждаваме и взимаме три точки, отборът израства, показва характер.


Знаехме как ще играе Берое, ние не им отговорихме по подобаващ начин, но е радващо, че победихме”, каза Бодуров, който бе попитан защо не е вкарал още два гола, след като имаше възможност, на което отговори:

“В крайна сметка съм защитник, а не нападател. Ако играя нападател, ще вкарвам повече от другите.

Аз ли? В този мач? Сигурно съм присъствал на друг мач. Една имах и я вкарах. Три възможности не съм имал, сигурно съм присъствал на друг мач.”

След това Бодуров бе попитан какво му е мнението за предстоящите световни квалификации на България и дали е амбициран да се върне в националния отбор.

“Предстоят им. Аз не съм в националния отбор. Всички знаят какво да очакват. Предстоят изключително трудни мачове. Знаем съперниците. Пожелавам успех на България и да победи.

Да съм амбициран да се върна?! Пред кого да се доказвам там? Да се доказвам пред него (б.а. говори за селекционера Петър Хубчев)? Пфф… Има пред кого да се доказвам, а не пред него. Там да си гледат каквото искат и това е”.

Ощр от категория Анализ