Намери ни
To Top

Петър Жеков: Ще извиняват от Берое, но ЦСКА бие

Легендата на ЦСКА и Берое Петър Жеков даде интересно мнение преди сблъсъка между двата отбора този следобед в Стара Загора. Той опита и прогноза, че „червените“ няма да имат проблеми в тоз.и мач. „Хубав мач ще стане, а ЦСКА ще победи без проблем. Ще извинявят от Берое, но виждам „червените“ като победител.


В по-добра форма са“, сигурен е Жеков. „Берое са си отбор, това е ясно. Сашо Томаш няма проблем, защото работи с добри футболисти. На хубави отбори с много национали, и жена можеш да сложиш за треньор“, сигурен е Жеков.

„Каранга много тича и са раздава за отбора, но често изглежда, че е сам на терена. Другите много наивни грешки правят. Не могат да си разменят по 3-4 паса без да сбъркат. Не знам на слаби треньори ли са попаднали в школите, но деца от 7-8 клас няма да направят толкова грешки. Едно време Ицо, Любо, Емо, Лъчо Танев и останалите тренираха от до 20 часа на Панчарево. По три пъти на ден, а сега се събират, загряват и ги пускат да си ходят. То и няма кой да ги научи. Нали ги гледах няколко тренировки. Този Стамен Белчев си е футболист, може да им покаже не-

що, но Стефан Генов кой го B3e на „Армията“ не знам. Той на топката таралеж вика. Щеше да изпадне с Пирин а ние го взимаме при нас“, не може да проумее Жеков.

Ощр от категория Футбол