Намери ни
To Top

Стамен Белчев: Нека да запазим постоянство

Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев направи изявление преди тежкото гостуване на Берое. Пред клубния сайт специалистът обясни, че Берое е един от отборите, които играят атакуващ футбол и смята, че ще е голямо предимство за „зелените“, че ще играят днес пред собствена публика. Белчев заяви, че е изключително важно отборът му да запази в Стара Загора постоянството и настроението в играта си. Известно е, че ЦСКА-София е в серия от четири поредни победи при голова разлика17:4.


Белчев добави, че настроението в тима е приповдигнато и всички в отбора са здраво стъпили на земята, защото знаят, че без необходимата мотивация не ги чака нищо добро.

Стамен Белчев не пропусна да коментира и жребият за Купата на България, който отреди на „червените“ да пътуват до Черноморието, където ще гостуват на младия и амбициозен отбор на Несебър.

„В никакъв случай няма да подценим съперника си. Ще подходим много сериозно към мача, с нужното уважение към съперника. Всеки играе на предела на възможностите си срещу нас, защото сме дразнител“, категоричен бе Белчев.

Ощр от категория Футбол