Намери ни
To Top

Джей Ло и Алекс Родригес на крилете на любовта

Съдейки по всичко, Дженифър Лопес изглежда е намерила идеалния мъж за себе си. От няколко месеца латино дивата излиза с бившата бейзболна звезда Алекс Родригес, който вече се запозна с децата на своята любима и редовно се появява с нея пред публика.

Джей Ло сподели с феновете си снимка от последния й романтичен уикенд със спортиста. От кадъра лъха любов и щастие, и това е прекрасно.


Както е известно, певицата има три брака зад гърба си – с танцьора Крис Джъд, сервитьора Оджани Ноа и колегата си Марк Антъни,   с когото се разведе през 2014 година. От любовта й с последния на бял свят се появиха близнаците Ема и Максимилиан. Последва дълга връзка с 29-годишния танцьор Каспър Смарт, но и тя приключи, след което Джей Ло се хвърли в обятията на Дрейк.

Сега обаче 48-годишната Дженифър отново е на крилете на любовта, въпреки че Алекс Родригес е с цели седем лета по-млад от нея.

Бившият спортист също има две деца от бившата си съпруга Синтия Скъртис. След развода си с нея през 2008-а, той имаше афери с актрисите Кейт Хъдсън и Камерън Диас. Алекс изкара 4 години с Тоти Уилсън (професионален борец) и една година с изпълнителния директор на технологична компания Анн Уойсики.

 

Ощр от категория Любимец 13