Намери ни
To Top

Стамен Белчев: Да не подценяваме Витоша заради едната точка

Имаме готов план, ако съперникът се надиграва или ако се затвори, казва треньорът на „червените“.

Стамен Белчев обеща, че ЦСКА-София ще подходи с нужното уважение към Витоша (Бистрица). „Няма непретенциозни съперници. Всеки, който излиза срещу ЦСКА, дава максимума.


Това е разбираемо, защото сме фактор и дразнител. През цялата седмица говорим, че не трябва да има подценяване. Надявам се да сме си извлекли поуките от мача със Септември и сега да бъдем по-убедителни. Дано футболистите са разбрали, че няма място за подценяване и отстъпление. Те самите вдигнаха летвата пред себе си и сега трябва да държим високо ниво на игра. Това, че Витоша има 1 точка, не значи, че трябва да бъдат подценявани. Ние трябва да сме готови още от първата минута да покажем, че сме по-добрият отбор. Ще има моменти, в които Витоша ще приеме играта в своята си половина. Тогава трябва трайно да държим топката, да играем по фланговете, да имаме сигурност в средата на терена. Готови сме и за двата варианта – и да се надиграват, и да се затворят. След мача се надявам да сме доволни от показаното и резултата“, коментира Белчев пред cska.bg.

„Добро отражение дава серията ни от победи. Тренировъчният процес протича с настроение, с желание за четвърта победа, която мисля, че ще постигнем. Трябва да сме здраво стъпили на земята и да знаем, че имаме още много неща за изчистване в играта, за да сме още по-добър отбор. Трябва нивото ни да е още по-високо. Има какво да се желае още страшно много“, допълни треньорът.

Ощр от категория Футбол