Намери ни
To Top

Камата обвини хора от Барса в „некомпетентност“ заради Асенсио

Христо Стоичков нападна хора от Барселона за това, че са изпуснали Марко Асенсио. Балеарският майстор сега е голямото откритие на Реал Мадрид и очарова с изявите си. В ефира на Univision TV българската легенда първо напомни, че бившият играч на Барса и чичо на Рафаел Надал – Мигел Анхел Надал, е спортен директор на Майорка, където играеше Асенсио. От “Камп Ноу” са отказали да платят 4,5 милиона евро на островитяните и месеци по-късно футболистът подписа с кралския клуб.


“Тъжно е да изпуснем момче със златна левачка. Когато има некомпетентни хора в този спорт, е нормално футболистите да си тръгват. На мен като истински куле ми се искаше това момче да носи синьо-червената фланелка и да играе рамо до рамо с Меси. За 3 или 5 милиона евро, които са отказани да бъдат платени, става ясно, че некомпетентността я има”, заяви Ицо.

Запитан дали говори за президента Джосеп Мария Бартомеу, Стоичков отрече: “Не, не става въпрос за сегашните директори, не говоря за Роберт Фернандес. Става въпрос за хора във вътрешността. Има хора, които единствено гледат играчите по телевизията, които никога не са излизали от Каталуня и продължават да работят в Барселона, а това е много тежко”.

Ощр от категория Футбол