Намери ни
To Top

Чебурин: Загубата на основни играчи няма да се отрази на българите

„Наказанието на Марселиньо и продажбата на Кафу? Аз не мисля, че тези неща ще генерират някакви промени в мача. Както вече казах, Лудогорец има по няколко добри играчи на всяка позиция.


Напусналият нападател и наказаният ще бъдат заменени от други със сходни качества, така че не мисля, че ще усетят кой знае каква загуба“, заяви в навечерието на срещата треньорът на Судува Владимир Чебурин. „Противникът е отбор от високо ниво с няколко много добри играчи във всяка позиция. Ще бъде тежък мач, един от най-трудните за нас през целия ни сезон“, добави казахът. „Готови сме за мача, но не спираме да работим по всички направления. Анализи са правени, ще бъдат правени и още такива. Постарахме се да използваме тези два дни до мача максимално“, завърши Чебурин.

„Отборът ни е в добро настроение. Ние приемаме всеки наш мач в Лига Европа като празник, но и сме боево настроени. Травмата на Матулевичус е факт и ние трябва да се пренастроим така, че да не си личи отсъствието му. Целта пред отбора е да покаже какво реално може“, каза пък асистентът на старши треньора Чебурин – Ейвинас Черниаускас.

„Знаем, че повечето отбори пристигат за гостуванията си ден преди мача, но ние избрахме друга тактика, за да имаме повече време за адаптация. Правим го от първия ни двубой в Лига Европа, така че няма да променяме плана“, добави той.

Със Судува не пристигнаха заради контузия Гиедриус Матулевичус и наказаният Андро Швърлюга.

Ощр от категория Футбол