sportove.net

Стоичков обяви тима си срещу Барселона, Любо Пенев отсъства

Христо Стоичков обяви официално състава си за мача срещу легендите на Барселона, който ще се състои на 20 септември в Стара Загора. В тима му обяснимо присъстват много от героите от световните финали в САЩ през 1994-а, като сред тях са Красимир Балъков, националният селекционер Петър Хубчев, Йордан Лечков, Ивайло Йорданов, Даниел Боримиров, Наско Сираков, Емил Кременлиев и Петър Михтарски. Интересно е, че е оказана голяма чест и на Стара Загора, като в тима са местните легенди Ивко Ганчев, Васил Драголов и Мюмюн Кашмеров. Присъствието на настоящия треньор на Берое Александър Томаш в състава също може да се приеме като намигване към града.


В треньорския щаб пък е още една легенда на Берое – Петко Петков, като той ще е редом до титаните Димитър Пенев и Христо Бонев. Любослав Пенев обаче отсъства от състава на Стоичков. Известно е, че той бе поканен за бенефиса на №8 преди повече от година, но не се появи на мача на „Васил Левски”.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.