Намери ни
To Top

Клоп с нови думи за Коутиньо

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп твърди, че няма развитие по темата за евентуален трансфер на Филипе Коутиньо в Барселона. „Нищо не се е променило“, отсече германският специалист на пресконференция преди утрешния първи плейоф за влизане в групите на Шампионската лига.

„Той не е готов да играе за нас в момента. Това е основното нищо.


Щеше да е по-добре за нас, ако трансферният прозорец беше затворил преди началото на сезона. Целият пазар се промени тази година“, довери той. „Тръгвайки насам за пресконференцията, не съм мислил за него. Мисля само за играчите, които са на мое разположение в момента“, добави наставникът на „червените“.

„Ситуацията е трудна за Фил (Коутиньо) и каквото и да кажа навярно няма да помогна. Трансферният прозорец е отворен и може да се очаква да се случат всякакви такива неща. Ако попитате някого от съблекалнята, всеки ще каже, че иска Фил да остане”, заяви капитанът Джордан Хендерсън.

Утре вечер мърсисайдци се изправят срещу Хофенхайм на германска земя. „Те са силни и ние сме силни. Така трябва да бъде. И двата тима имаме високи цели“, каза още Клоп.

Ощр от категория Футбол