Намери ни
To Top

Конте фаворит на букмейкърите за изгонване във Висшата лига

Лошият старт на сезона за Челси, в който тимът загуби първите си два официални мача с Арсенал и Бърнли, съчетан с недоволството на Антонио Конте от трансферната политика на клуба, постави италианския мениджър начело на списъка на букмейкърите за кандидати за уволнение.

Ставките за това Конте да се превърне в първия уволнен мениджър във Висшата лига на Англия са оценени на 10/3, като букмейкърите дори и посочват фаворит за поста му. Това е бившият старши треньор на Барселона Луис Енрике, който е с коефициент 4/1, а сред другите възможни заместници на Конте са Карло Анчелоти (14/1) и Джон Тери (20/1). Букмейкърите оценяват на 16/1 шанса Конте да напусне поста си до 24 часа след мача с Тотнъм в неделя, както и на 10/1 това да се случи до края на месеца.


Сред другите мениджъри, заплашени от това да загубят работата си съвсем скоро, букмейкърите посочват Марк Хюз от Стоук Сити и Славен Билич от Уест Хам, като ставките и за двамата са 4/1.

Като най-сигурни за постовете си букмейкърите считат Жозе Моуриньо (Манчестър Юнайтед), Маурисио Почетино (Тотнъм) и Пеп Гуардиола (Манчестър Сити). Шансовете на Моуриньо и Почетино са оценени на 40/1, докато тези на Гуардиола са 50/1.

Ощр от категория Футбол