Намери ни
To Top

Стамен Белчев: Подценихме мача, блъскахме се в стена

Треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев призна след мача със Септември, че отборът въобще не е играл по начина, по който се е искало на всички.

„Може би имаше подценяване на мача. Цяла седмица се говорихме, че нямаме право да подценяваме нито един съперник. Може би защото Септември се беше прибрал в собствената си половина, ние не можахме да намерим верния път и правилния път към вратата на противника.


Не можахме да използваме фланговите хора. Септември беше наситил средата на терена и ние се блъскахме като в стена през по-голямата част от мача“, коментира специалистът.

„Не ни е объркал дефанзивният подход на съперника. Всеки отбор сам решава по какъв начин да се противопостави в даден мач. Ние сме длъжни и в такава сгъстена обстановка да намерим противодействие. За съжаление, не се получи. Трябва да променим подхода с върнатите топки назад. Трябва да има дълбочина и скорост в атака. Не мисля, че създадохме малко положения. Доволен съм единствено от това, че спечелихме трите точки, от нищо друго. В следващата среща трябва да изглеждаме по съвсем различен начин“, завърши Стамен Белчев.

Ощр от категория Футбол