Намери ни
To Top

2,5 млн. спират трансфер на Анисе в Нант

Елитният френски Нант е отправил оферта от 2,5 милиона евро за халфа на Лудогорец Аоел Анисе, съобщава пресата в родината на Наполеон.

От това лято треньор на „канарчетата“ е Клаудио Раниери, който иска да подсили халфовата линия. Трансферът на този етап обаче е малко вероятен, тъй като шампионите искат 5 милиона за правата на национала на Мадагаскар. От Нант пък били готови да платят само 2,5 милиона.


Собственикът Кирил Домусчиев показа, че няма да продава играчите си за жълти стотинки все едно сме бананова република и гони най-високите стандарти, наложени от Динамо Загреб и Цървена звезда.

Бурсаспор няма да привлича звездата на „орлите“ Върджил Мисиджан. Холандецът бе план „Б“ за турския тим, а основната им цел бе звездата на Астана Патрик Твумаси.

В крайна сметка нито един от двамата няма да премине в елитния турски клуб. Бурсаспор вече си осигури така желания от треньорския щаб нов флангови футболист. Договор подписа конгоанският национал Дзон Делорж, който идва като свободен агент. През миналия сезон крилото игра под наем от Адмира Вакер в друг тим от Суперлигата – Османлъспор.

Ощр от категория Анализ