Намери ни
To Top

Делио Роси дублира състава на Митов

Треньорът на Левски Делио Роси е изправен пред сериозни дилеми преди първия си официален мач начело на отбора. Очакванията са той да не прави кой знае какви промени в сравнение с начина, по който тимът играеше при Николай Митов. Специалистът е преценил, че е доста рано за големи размествания в състава. Както вече информирахме, той е останал потресен от ниското ниво на тактическа дисциплина на тима, както и от видяното нагледно в контролата със Слившнишки герой.


Затова най-вероятно Роси ще се придържа основно към 11-ката, която пусна в първите 30 минути от спаринга.

Така отзад промени няма как да се правят и със сигурност на вратата ще е Митрев, а пред него ще стартират Цветкович, Яблонски, Георги Ангелов и Мики Орачев. Последният пак ще е титуляр заради контузията на Иван Горанов, която продължава да го държи извън строя.

Големите въпроси са в халфовата линия. Там обаче се очаква да отпадне Нелуц Рошу, който не е твърде задоволителен дотук в изявите си. Вместо него тройката в средата на терена ще е Прохазка, Панайотов и Гомес, а по фланговете ще са Вутов и Обертан. Не е изключено обаче един от двамата да бъде пратен като втори нападател рамо до рамо със Серджиу Буш.

Ощр от категория Футбол