Намери ни
To Top

Мейуедър: Конър има предимство на хартия

Флойд Мейуедър обясни, че Конър Макгрегър „има предимство на хартия“ преди мача им на 26 август. 40-годишният боксьор се завръща на ринга след близо 2 г. отсъствие и е считан за абсолютен фаворит, тъй като ММА боецът ще направи дебют в бокса. В промоционалните събития Мейуедър обясняваше, че Макгрегър няма шанс, но сега явно е на друго мнение.


„Младостта е на негова страна. А аз отсъствах две години. Вече съм на 40. Ако погледнете всичко, на хартия то е в полза на Конър Макгрегър“, каза Мейуедър.

Последният му мач бе през септември 2015-а, когато той победи Андре Берто и се оттегли от ринга с актив 49 победи и 0 загуби. „Вече съм по-стар. Не съм същият, който бях преди“, добави Мейуедър. Американецът обясни още, че няма да разчита на защитата си, която според много специалисти е най-добрата в бокса, а ще бъде по-агресивен. Mtel-Sport2 ще излъчи мача между непобедения на професионалния боксов ринг Флойд Мейуедър и звездата на смесените бойни спортове Конър Макгрегър. Очакванията са зрелището между 40-годишния американец и 27-годишния ирландец да разбие рекордите по приходи и гледаемост. Най-евтините билети за шоуто в T-Mobile Arena в Лас Вегас са $500, а местата около ринга средно $10 333, като има и такива за $19 000. Залата ще събере над 20 000 зрители.

Ощр от категория Бойни Спортове